Betongkruka av duk

Det har äntligen blivit sommar. Solen har börjat värma och vi längtar ut. Få sol i ansiktet och njuta av ljumma vindar.

Ernst inspirerades av snickarnas golvläggning och fick en idé om en ny typ av vas. Efter varje bild finns en länk till en mer detaljerad beskrivning av projektet. Ljusstake med plats för fyra värmeljus, gjuten i en yoghurtburk.

Gör mönster i botten med hjälp av en virkad duk. Publicerat i kategorin Betong. Vad gör man med alla gamla dukar med fläckar som inte går bort? Jag blev riktigt nöjd med resultatet. Den var kul att göra men tog . Betong består av en blandning av san sten och grus och är ett miljövänligt och hållbart naturmaterial som du.

Spännande värre när jag vände rätt krukorna i betong, de är gjorda av en handduk som är blött i betong. Man tror nästan att de skall gå sönder, . Evelina visar hur du enkelt gör krukor och ljuslyktor av cement.

Tänk på att det tar ett par dagar för cementen. Snygg och stilren kruka av ljusgrå betong. Pryder sin plats var den än står.

Lika fin till blommande växter som till örter eller prydnadsgräs. Sällan jag blir imponerad av gjutna prydnadsföremål, men det där var. Jag såg en bild på en kruka som var gjord av en duk med fransar, det . Fick ett par pyttesmå urväxta stövlar av en vän som jag genast fyllde med. Gjuta betongkruka av ett påskägg.

Bygg en miniatyrvärld med coola betongkrukor. Jag använde mig av en cylinderformad låda i papp som form. Det blev en betongkruka med barnens namn.

Gjut en bordsskiva i en murarhink med mönster från en virkad duk. Jag har testat att gjuta i betong för första gången. Lite trixigt, men det blev en rätt lyckad premiärgjutning måste jag säga.

Så gjorde jag: Jag penslade forma. Här har jag med hjälp av en latexform gjutit en uggla i gips. DIY: Gör din egen betongkruka – LIVåLEVA.

Plantorna står färdiga för att planteras och få bidra med färg, växtkraft och . Rusta använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina produkter.

Läs mer om Rustas användning av. Betongkruka av gammal wokpanna – Lindas trädgårdsblogg. Lägg en virkad duk i en plastpåse och dränk in den i matolja.

Grå betongkruka , 1kr, Brandstationen. Att de är gjorda i ärliga, levande material som åldras med värdighet. Och att de är tillverkade av producenter som delar mina värderingar och syn på kvalitet. Just nu sitter jag i uterummet omgiven av halvtorr tvätt som hänger på stolarna och.

Plats, Produktnamn, Pris, Nyhet. Kruka Betong Cylinder Ø18cm.